2016-09-08, 12:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Są antybiotyki bezpieczne przy kp.
Co do remontu - nie wiem, co Ci napisać. Fachmeni mnie przerażają, niby to prosta rzecz, niby robią to setki razy, a tu takie niespodzianki.
My teraz jesteśmy na etapie planowania, jak chcemy przerobić mieszkanie - zgody ze wspólnoty - nie mogę uzyskać konkretnych informacji...
Trzymam kciuki za wózek 
|
Czego chciałabyś się dowiedzieć od wspólnoty? U mnie też byli mało ogarnięci ale w końcu sama się wszystkiego dowiedziałam, czasami wspólnota nie ma nic do danego tematu, np. moc przyłączeniowa prądu do mieszkania myślałam, że trzeba pytać tam, a takie info jest na umowie z firmą od prądu, itp. No i dużo sił i kasy życzę na to przerabianie 
Cytat:
Napisane przez hope2016
Hej ! Dziewczyny odebrałam wyniki z glukozy. Na czczo 87.2, po godzinie 104.5, po dwóch 86.6. Czy któraś się na tym zna ?
|
Nie znam się wcale, ale brzmi sensownie - na czczo masz wynik normalny, potem rośnie bo się zasłodziłaś, a potem maleje bo się normuje.
Cytat:
Napisane przez Agnes_K
Dziewczyny melduję się na szybko po połówkowych, bo zaraz lecę do roboty. Maluch rozwija się pięknie i waży 342 gramy  i potwierdzony synuś
no to teraz będziemy się kłócić o imię 
|
Super! Gratki!
Cytat:
Napisane przez magbes
Jeszcze mi się przypomniało co do porodu i tz. Jak nie chciał TAM zaglądać a przy par tych położna wola O główka główka wyszła szybko niech Pan zobaczy ile włosów 😃i tyle było z jego postanowień 😃Ale cieszę się ze był 😉
|
Hahahaha 
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Akurat miałaś mega pecha  u mnie po cc nic nie było i antybiotyków nie dostałam w razie W. Także nie wiem od czego to zależy 
|
No, miałam, zawsze mam mega pecha albo mega szczęście. :P Też nie wiem od czego to zależy, ale właśnie z tego względu, że nawet lekarze nie potrafią przewidzieć, wzięłabym ten antybiotyk. Nikomu nie życzę takich komplikacji, to jest wiele gorsze niż sama operacja! Na szczęście jakimś cudem wszystko mi się zrosło tak, że prawie śladu nie ma
|
|
|