Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 14:16   #4967
atka83
BAN stały

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mój blokował cały dom, rodzice musieli siedzieć po cichutku w kuchni bo pan i władca śpi . Nawet jak się obudził to nie wstawał tylko się wylegiwał . Jakbym mu teraz kopa zasadziła to by się nie pozbierał, ale wtedy miałam 17 lat i wydawał mi się taki wspaniały (jakaś pomroczność to była ). Przynajmniej teraz wiem, że taki facet jakim jest TŻ to prawdziwy skarb
O matulu. To dowodzi tylko tego,że gdzie miałysmy oczy. Ja to tłumacze,że bylo się młodym i było sie zbyt naiwnym.Noi przymkało się oczy na zbyt wiele,albo było się ślepym.

No to dobrze,że jakby co to rodzice nie będą mieli ale co do waszych zaręczyn/oświadczyn A moja bratanica ostatnio powiedziała pierwszy raz do tż-ta wuja. Wszyscy byli zdziwieni,bo do faceta bratowej siostry mówi po imieniu choć on w "rodzinie" jest dłużej od mojego tż-ta.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dokładnie, chyba za każdym razem się wykręca grypą żołądkową, myślałam że tylko ja pamiętam
Jabym na miejscu Madzi,czy nadal ma w planach wypad do kumpla/i Bo coś czuje,że nagle wy/ozdrowieje i poczuje się wieczorem dobrze,żeby nienapsiać bardzo dobrze.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora