2016-09-08, 19:03
|
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez iwona335
Witam, podczytuje Was i widze ze tworzycie swiateczny klimat i jak pozwolicie to zostane tu z Wami? 
Dodam ze jestem w ciazy i mam termin porodu na 28.12 wiec swieta zapowiadaja sie bosskie.
|
Cytat:
Napisane przez gregia
Dołączam do Was dziewczyny, bo uwielbiam Boże Narodzenie i już się nie mogę go doczekać  
Czekam na jesień, a potem na zimę, bo przy dzisiejszym upale, to ciężko wbić się w świąteczny nastrój. Tym bardziej, że tu w Holandii, gdzie na co dzień mieszkam świąteczne słodycze pojawiają się w połowie września 
|
Witamy 
Cytat:
Napisane przez dembi
Nie tylko ty czekasz  Smiać mnie sie chciało, jak jechałam samochodem to widziałam wielu ludzi ubrany juz po jesiennemu. Widać, ze bardzo juz by chcieli nosic swoje, nowe, jesienne rzeczy a tu upał i cali spoceni, ale dumni, ze w nowych ciuchach 
|
Mogło być też tak, że wyszli z domu wcześnie i upał "trochę" ich zaskoczył. U mnie koło 6-7 rano jest jeszcze dość mocno chłodno, jakoś tak lekko mgliście i aż wierzyć się nie chce, że w kilka godzin temperatura podnosi się do 30 stopni 
Zastanawiam się, czy w tym roku Kik też wystartuje ze świątecznymi pierdołami już we wrześniu
|
|
|