2008-02-06, 16:52
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: zapachy Demeter
Cytat:
Napisane przez dreamer4
Mam pytanie, czy ktoś wie które są bardziej wilgotne i deszczowe (dokładnie chodzi mi o zapach po deszczu)Thunderstorm czy Rain??
Pojawiły się 15tki na allegro i rzucam sie jak ryba w sieci?? A cena wg was atrakcyjna 45 zł za 15 ml??
|
Jeśli chcesz jedną buteleczkę, to cena obleci (biorąc pod uwagę drogi transport), ale ogólnie przelicznik jest dla sprzedającego baaaaardzo korzystny. One są po 5 $.
A co do wilgoci:
Rain jest ozonowy bardziej, jak powietrze po burzy. Kubeł wody na łeb to bardziej Thunderstorm. Choć to raczej takie wrażenie, jakbyś w kałuży siedziała. Nie żeby niefajne. 
Wypróbowałam Chocolate Chip Cookie od Lei. Dziękuję. 
Potwierdzam, jest dość trwały, choć Snow trwalszy.
Co do samego zapachu Chocolate Chip Cookie:
to rzeczywiście ciastko. Podkreślam: ciastko, nie ciasto.
Ciastko kupne, z dużą ilością proszku do pieczenia i dominującym aromatem starego masła. 
Jest w nim niby wszystko, co trzeba, żeby był ciastkowy, ale to wrażenie ciastka, którego z pewnością nie zjadłabym.
Dzięki temu zapachowi z mojej listy marzeń wyleciały jak z katapulty wszelkie ciastkowe zapachy Demeter (a miałam chrapkę na Cinnamon Toast na przykład). Mam już pewne pojęcie, jak hamerykańce wyobrażają sobie ciastka i wiem, że nie dla mnie one, oj nie...
|
|
|