Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-08, 21:34   #3908
Paulinagm
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65083161]Honcia umyć porządnie i zdezynfekowac octeniseptem żeby wam jakieś glupoty nie wyszły w moczu i się na darmo stresować nie będziesz.
My dodatkowo łapiemy mocz do pojemnika, nie używamy tych słynnych woreczkow. Takie zalecenie szpitala. Zachodu co nie miara z pobieraniem tak moczu niesiedzacej dziewczynce...[/QUOTE]
ja nie dalam rady złapac w kubeczek raz siknął tak fajnie, dużo, ale leciało do góry i jakos nie ogarnęłam jak to zrobić, a jak w końcu mi się udało sika zlapać to akurat był malutki i nie przyjęli do laboratorium. jejuu u chłopca nie dałam rady a u dziewczynki jeszcze trudniej dzisiaj użyliśmy tego woreczka, ale po przyklejeniu siedziałam, czekałam i pilnowałam i jak tylko nasiusiał to przelalam do pojemniczka, więc woreczek był w zasadzie krótko przyklejony. wyniki wyszły w porządku

a za łapanie moczu podziwiam, że dajesz rade

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Dziewczyny które karmią tylko piersią. Co ile Wasze dzieciaczki jedzą?
moje dziecko w domu je chyba co godzinę, ale spacer wytrzymał dziś 2 godziny bez jedzenia. Po kąpieli około 19, potem o północy, potem o 4 (ale dzisiaj było o 6). Tylko, że jak go karmię co godzine, to czasem się zastanawiam czy to nie jest troche tak, że na każde kwekniecie cyca wyciągam - czasem jemu się chyba znudziło/spać mu się chce a ja i tak cyca wyciągam... musze nad tym popracować
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora