Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 16:07   #3034
RudaAB
Zadomowienie

GG do RudaAB
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)

Cytat:
Napisane przez inka74 Pokaż wiadomość
Co do moich sprawdzonych sprzedawców to z Allegro:
- jashek9 - dobrej jakości srebro ale jak dla mnie za mały wybór
- creativshop - bardzo dobrej jakości kamienie, ostatnio specjalizuje się w sprzedaży całych sznurków dobranych kamieni, i miłe gratisy przy zakupie na dodatek
- art-srebro - srebro, ma tanie kulki satynowane 7mm - po 3 zl, taniej nigdzie nie widziałam
- tomeksojka1 - niezle kamienie i szkło, sporo dodatków
- qr4ac - kamienie w sznurkach, trzeba dobrze czytać opis
- borys78 - ładne drewno, w miarę tanie bigle srebrne, szkło jak dla mnie drogie ale za to przemila obsługa, Pani Monika i doradzi i pomoże
- MAJORETTE_2005 - wszelkiej maści drobiazgi
- nutsy - bardzo fajne kamienie i dobrej jakości ale w sumie dosyć drogie
- bostarbb - koraliki drobne
- krasny_ludek - srebro - dobra jakość
- dalis_pl - tani bursztyn i ma tą zaletę, że mogę podjechać do niego bo blisko
- gryf26, Pallot1 - naszyjniki z kamieni za rozsądną cenę
U wszystkich ww. wymienionych coś kupowałam i nie było nigdy problemu.

Ostatnio odkryłam ANTYKWARIATeduPL - bardzo ładne perły naturalne ale jeszcze u nich nie brałam - czaję się. I robiłam pierwsze zamówienie u -lador- u Pani Doroty - miła osoba, cierpliwa i wytrzymała na moje grymasy. Niedługo powinny przyjść bryłki fluorytów - zobaczę jak kamienie jakościowo.

Jedyna kobieta, która mnie mocno zezliła to kleopathra1 - po prostu zapomniała wysłać do mnie przesyłkę przez 2 tygodnie. I jeszcze zdziwiona, ze się wkurzam. Powinnam wystawić negatywa ale machnęłam ręką. Ale i tak ma zawieszone konto. Miałam też jakies przeboje z MK-ART- mają kompletnie inne ceny na allegro i w sklepie (na allegro taniej jak się okazało) ale przyjęli reklamacje. I CostumeJewellery ma niedokładne opisy na stronie - szkło było fizycznie fioletowo złote a na zdjeciu szaro złote. W opisie aukcji ani słowa o kolorach. Teraz już się poprawili i w każdym opisie piszą kolor. Trzeba im przyznać, że reklamację załatwili szybko i sprawnie. Mają też najtańsze jak do tej pory pierdułki typu karabińczyki, oczka itp. ale mogę się mylić
o sprzedawcach na allegro jest osobny wątek
tam sobie poczytasz o antykwariacie do woli

RudaAB jest offline Zgłoś do moderatora