2016-09-09, 06:57
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Trzymam za Ciebie kciuki, miałaś sporo przejść. Wszystkie wiemy, że ciąża nie jest wymowką. Opieka nad mężem - jesteś i byłaś dzielna. Teraz z jego zdrowiem ok?
Gratuluję 
Może usg coś źle pokazało? Mam nadzieję, że zniknie i malutka urodzi się zdrowa
Starszy jest do wzięcia - przystojne chlopię, nawet może się lalkami bawić (fascynują go włosy).
Dowiedzcie się, jak z mieszkaniem - mam nadzieję, że tutaj pójdą Wam na rękę. Czasami firma płaci jak za mieszkanie dla jednej osoby, a wynajmuje się dla rodziny i pracownik pokrywa z własnej kieszeni różnicę. Nie jest to opcja ekonomiczna, ale jako kompromis - świetna.
Znieczulica jest spora 
|
Nie do końca, ale kryzys został zażegnany na jakiś czas. Teraz funkcjonuje niemal normalnie, a już był moment, że baliśmy się, że do ślubu świadek go na wózku będzie musiał wieźć... 
W ogóle witam się w 23tc 
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------
Cytat:
Napisane przez KPZ
Mnie się wydaje że wszędzie ludzie na brzuszek patrzą a jak przyjdzie do kolejki w kasie to nagle każdy ślepy :-P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Tak samo w komunikacji miejskiej, norma... Mnie jeszcze nikt nie ustąpił i nie przepuścił w kolejce.
|
|
|