2016-09-09, 12:07
|
|
Matka Smoka
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza
Cytat:
Napisane przez lulka19
Wasze dzieci brudzą sobie ubranka? mój nie. W jaki sposób to się dzieje? Mówię o kupie. Teraz jak karmię łyżką to mam brudów dużo 
|
Zrobiłam z tego doktorat U mnie problemem nie jest ilość raczej. Tylko mój albo robi pod ciśnieniem takim, że nawet niewielka ilość wyskakuje górą na plecki, ewentualnie nogawką. Albo przez to, że jest taki ruchliwy to ta rzadka kupa nie zdąży się wchłonąć tylko przepływa po powierzchni. Także przewijam jak tylko usłyszę ,,serię", co powoduje że z jednej kupy robi mi się podejrzewam kilka, bo on na raty robi a ja za każdym razem pielucha. Najpierw myślałam, że za małe pieluchy ale w dużych to samo - rossmanowe mają gumkę na pleckach a i tak się zsunie, a dada premium nawet wyższa niż rossmanowe, ale co z tego skoro jak sciągam to pozwijana wszędzie
Cytat:
Napisane przez velika
Ineso na samym początku używałam jak chłodno bylo, ale bardzo krótko. Ale widuję dzieci z tymi nakladkami, nie wiem po co ludzie to kładą latem
|
No właśnie. Nie wiem jak w innych wózkach, ale ta nasza gruba
|
|
|