Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-06, 23:00   #3232
emi22
Zadomowienie

GG do emi22
Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Pomidorko przezyjesz to tylko jeden dzien kochana ale juz widze jak ci cisnienie i tak podniosa,ech te tescie to temat rzeka i to dluga gleboka i kreta rzeka hihi

Emi tak jak mowisz ze mozemy sobie nawet na golask pobiegac po domku tylko ze tu dochodzi inny problem bo praktycznie co weekend jest u nas brat tz bo studiuje w naszym miescie i u nas nocuje a ja tego chlopaka wrecz nie cierrrrrrrrrrrrrrpie!!!!! i nie mamy wtedy w ogole prywatnosci nic a nic ,juz mnie to wnerwia na maksa i nieraz tz juz o tym mowilam a on ze co powie matce ze nie chcemy go przenocowac,po czesci go rozumiem bo gdyby krores z mojego rodzenstwa mialo taka sytuacje to tez by pewnie u nas nocowalo i on wtedy moglby miec pretensje ale jak on jest to nawet sie za przeproszeniem pobzykac normalnie nie mozna tylko po cichutku..........teraz to mi sie az cisnienie podnioslo jak sobie pomyslalam ze w piatek znowu przyjedzie ten ten ten.....jego brat
no widzisz kochana tak to jest ale co zrobic takie zycie wkoncu wiecznie studiował nie bedzie
a to po cichutku niejest łatwe hehe zwłaszcza ze tacy wyposzczeni po całym tyg wiem jak to jest
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora