|
Dot.: Krem nawilzajacy po 20
A ja smailo nalozylabym cos pod oczka...oczywiscie naturalne metody jak najbardziej polecam tyou oklady..ale ze wzgledu na wysuszajace srodki przeciw tradzikowe jakie stosujesz skora wymaga dodatkowego dowilzenia rowniez ta pod oczkami...sprobuj kapsulki z wit A+E z Tokowitu jako ze zawiera najbardziej naturalne formy tych witamin...i olejkiem z kapsulek smaruj skore pod oczkami...a co do buzki to najlepiej cos o jak najprostszym skladzie..mozesz kupic cos w aptece...np physiogel, slyszalam tez o kremie sutkowym dla kobiet karmiacych..firmy Rossman - zawiera lanoline i nie dziala podobno zapychajaco a bardzo kojaco na skore...i raczej nie kupuj nic matujacego
Cytat:
Napisane przez patrol
Witam was dziewczyny !
pisze z prosba o rade w sprawie dobrania odpowiedniego kremu do twarzy.
Mam 20 lat i tradzikowa cere, pare mieciecy temu tradzik mi sie bardzo nasilil i zaczelam kuracje antybiotykowa.
obecnie biore antybiotyk i smaruje twarz duac-iem na noc. cera zaczela mi sie poprawiac ale strasznie jest przesuszona i jest podrazniona zwlaszcza na policzkach. Ograniczylam duac i zamiast codzinnie uzywam go co drugi dzien.
Moim problemem jest ze nie wiem jaki krem nawilzajacy mam dobrac dla siebie uzywalam kremu firmy nivea ale nie jestem za bardzo z niego zadowolona. Czytalam duzo recenzji na temat roznych kremow na KWC i mam teraz metlik w glowie. Moze powinnam zainwestowac w cos drozszego jak np Avene??? Nie wiem czy kupic typowy krem nawilzajacy czy do cery tradzikowej ale te znowu nie nawilzaja tak dobrze.
Mam pytanie takze co do kremu pod oczy. Od pewnego czasu zauwazylam ze mam bardzo suche powieki oraz skore pod oczami czy majac 20 lat powinnam zaczac stosowac jakies kremy pod oczy???
|
|