2005-08-28, 13:51
|
|
Raczkowanie
|
alkoholizm???
Witam wszystkie wizażanki Dziewczyny, mam ogromny problem i zupełnie nie wiem jak sobie z nim poradzić i jaką decyzję powinnam podjąć.Trudno mi trochę o tym pisać, ale chciałabym znać wasze opinie na ten temat.Otóż jakąś godzinę temu mój facet oświadczył mi przez telefon, że dziś się nie spotkamy, bo zabalował wczoraj tak, że skończył pic dopiero dziś rano o 9:00.Najgorsze jest w tym wszystkim to, że to nie był taki pierwszy incydent, średnio zdarza mu się tak raz w miesiącu.Czsami to się zastanawiam czy przypadkiem w jego życiu alkohol nie jest najważniejszy. Jak zaczyna to pije do bólu Nie umie przestać w odpowiednim momencie.Kocham go,ale nie potrafię podchodzić do tego na luzaka i za każdym razem cholernie się wkurzam i denerwuję. Dziś zdążyłam już sobie trochę popłakać.Nie raz mówiłam mu juz, że nie lubię jak pije, za każdym razem obiecywał poprawę...no ale na obietnicach się kończyło. Jak przychodziło co do czego...to było zupełnie inaczej.Czy to jest alkoholizm?Zasatanawiam się czy jest sens być z takim człowiekiem tak na zawsze Jesteśmy zaręczeni, ale to wszystko chyba zaczyna mnie przerastać.Co robić? A może panikuje, wyolbrzymiam??Ratujcie!!!
Edytowane przez asikus07
Czas edycji: 2005-08-28 o 14:01
Powód: zmiana tytułu
|
|
|