2016-09-11, 20:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tabletki - brak przerwy dwa razy pod rząd?
Cytat:
Napisane przez Aangelene
Witajcie.
Jakiś czas temu zapomniałam o ostatniej tabletce z opakowania, przez co musiałam zacząć brać kolejne opakowanie bez robienia przerwy. Mój problem polega na tym, że kończę teraz to opakowanie i ZNOWU zapomniałam o tabletce, dokładnie wczoraj (telefon nie pokazał przypomnienia). Z racji tego, że do końca opakowania zostały mi dwie tabletki, wychodzi na to, że znów muszę pominąć tę 7-dniową przerwę, drugi raz pod rząd.. Trochę mnie to martwi, czy któraś z Was już tak robiła? Zastanawiam się, czy nie będzie to miało negatywnych skutków dla mojego organizmu.. Żadnego plamienia teraz nie miałam, więc czy kolejny brak przerwy mi nie zaszkodzi? Zauważyłam też, że mam ostatnio wahania nastroju, ciągle płaczę i boję się, że to mnie jeszcze bardziej rozreguluje..
Czy jest jakaś inna opcja w razie czego? Żeby zrobić przerwę, ale przez pewien czas stosować dodatkowe zabezpieczenie? Tylko ile?
Czy jednak panikuję za bardzo? [emoji14]
Z góry dziękuję za odpowiedź! 
|
A nie masz te opcji drugiej ze zamiast łączyć opakowania to zeby od razu zapomniana tabletke potraktowac jak pierwszy dzien przerwy i po 7 dniach zacząć nowe opakowanie? Bo zazwyczaj w 3cim tyg sa dwie opcje, laczysz opakowania lub od razu zaczynasz przerwe.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
|