Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-15, 14:36   #4585
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65314941]czasami wydaje mi się, że wizażanki też mało ogarnięte bywają, wystarczyłoby przewinąć wątek o kilka stron i tam były odpowiedzi na te pytania - ja przynajmniej zawsze sprawdzam co piszą dziewczyny jak jest jakaś nowa promocja, no ale ...grunt, że wizażanki są pomocne

też skorzystałam z promocji wczoraj, kupiłam 2 kremy, których jeszcze nie miałam, więc jestem zadowolona, natomiast chciałam jakieś rozjaśniające przebarwienia kupić mamie, ale przy półkach nie wiedziałam co wybrać, możecie coś polecić?

z tych które rzuciły mi się w oczy to była seria wybielająca z AVA, krem na przebarwienia i piegi z farmony -oba na dermokosmetykach
był też AA aktywny lifting kolagen i Q10,który miła także rozjaśniać przebarwienia, po powrocie do domu znalazłam jeszcze w sklepie online AA laser white i lirene age regeneration, ale opinii w necie tyle ile kot napłakał, także macie jakieś doświadczenia?[/QUOTE]
Na przebarwienia z uwagi na skład na pewno jest ten AA laser white. No chyba, że coś z witaminą C, o ile mama może stosować witaminę C.
Z Q10 nie ma sensu bo w kosmetykach jest go tyle co kot napłakał, a kolagen nie wchłania się przez skórę, więc lepiej brać suplementy albo łykać coś z witaminą A. Jeśli kremy dla mamy to już lepiej z retinolem. No i witamina C jeśli nie szkodzi to na pewno dobra dla cery dojrzałej.