Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aborcja - wątek zbiorczy. Część 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-16, 09:32   #1505
Vairen
Raczkowanie

Dot.: Aborcja - wątek zbiorczy. Część 2.

Cytat:
Napisane przez AlaZala Pokaż wiadomość
Nie wiem, po czyjej Ty jesteś stronie. Nie wiem, czy Twoje dane są poprawne, bo nie podajesz źródła, ale dolicz sobie do tego setki zmarłych w wyniku powikłań po poronieniu, krwotoków, które nie zgłosiły się do szpitala, gdyż lekarz miałby obowiązek powiadomić prokuraturę.
Ich lęk też był absurdem?
Można być za dostępem do aborcji bez wiary w jakieś wymysły? Wyolbrzymianie i przekłamania naprawdę nie służą sprawie. Co do danych, które podałam, to nawet w artykule, który Ty linkowałaś są podobne liczby. Najpewniej PiS uwali w ten czy inny sposób ten idiotyczny, obywatelski projekt i tyle.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez MuchaLibre Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ji,633380.html

Ale spokojnie, obywatele i obywatelki, w sejmie to nie przejdzie. W sprawach obyczajowych w PIS-ie nie obowiązuje dyscyplina partyjna w głosowaniu co potwierdzają, zarówno Kaczyński, jak i Szydło. Przynajmniej pewna część partii zagłosuje przeciw lub wstrzyma się od głosu i projekt poleci do kosza. Zresztą już w 2007 był ten sam temat, nawet Konstytucję chcieli zmieniać, i większość posłów PIS głosowało przeciw, dlatego Marek Jurek odłączył się od partii.
Oby, oby.
Vairen jest offline Zgłoś do moderatora