2016-09-16, 16:02
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Cytat:
Napisane przez AnneMariie
Boze, dziewczyny. Panikuje. Nie chce tz zawracac glowy w pracy, a w sumie nie mam komu powiedziec kto potraktuje to serio. A do tego czytam internety i juz mi niedobrze. Dzisiaj cos mnie tknelo, zeby sprawdzic o co chodzi z moim wyproznianiem. Sory za gowniany temat.. juz jakis czas kolor stolca jest dosyc ciemny-zielonkawy o jakiejs dziwnej konsystencji. I teraz tak sobie czytam, ze tak sie dzieje jak sa jakies wewnetrzne krwawienia! Wtf? Jakies zaburzenia jelit, nowotwor ale tez moze to byc wina jedzenia lub przyjmowania lekow. Chyba sie wybiore do lekarza, bo slowo nowotwor przerazilo mnie, ze jak tz wroci z pracy to sie pewnie rozplacze i biedak bedzie musial mnie uspokajac.
Przepraszam, ze tak wam wyjechalam i na nic nie odpisalam. Chyba juz zaczne ryczec.
|
Przy krwawieniu z gornego odcinka pp mialabys smoliste stolce, a przy dolnym krew w kale. Google zawsze powie ci ze masz raka.. nawet jesli to jakas bzdura.
W kazdym razie nie bagatelizuj objawow tylko idz do lekarza i zrob tez odpowiednie badania (np. Krew utajona w kale,morfologia itp)
Bedzie wszystko dobrze :-*
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez 201701091517
Czas edycji: 2016-09-16 o 16:03
|
|
|