Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo proszę o pomoc i rady posiadaczki Guerlain Les Voilettes Poudre Libre
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-10-05, 00:49   #1
lil_margo
Rozeznanie

Bardzo proszę o pomoc i rady posiadaczki Guerlain Les Voilettes Poudre Libre

Szukam trwałego matującego pudru, przejrzałam KW i zainteresował mnie puder sypki Guerlain z Waszych recenzji wynika, że świetnie matuje ale trochę boję się o maskę jaką może tworzyć na buzi Używam teraz bardzo lekkiego podkładu, którego na twarzy nie widać i nie chciałabym, żeby nałożenie pudru zepsuło mi ten efekt. Głównie obawiam się o to, że puderek nada zbyt zdecydowany kolor, bo pisałyście, że nawet wersja transparentna jest kolorowa i kryjąca (o zbyt silny efekt matujący się nie boję)
Mam dziwną skórę, i każdy podkład (a dużo ich było) niezależnie od odcienia (bywało, że miała nawet po 4 odcienie tego samego podkładu ) odznaczał się na linii żuchwy Niewidocze pozostawały jedynie te baaardzo lekkie, transparente podkładziki. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, mam praktykę w nakładanu i rozcieranu podkładu, jestem bardzo drobiazgowa pod tym względem. Dodam, że moja cera wcale nie jest bardzo jasna Pogodziłam się więc z tym, że nie mogę stosować podkładów na całą twarz i używam słabo kryjących lub transparentnych pudrów sypkich i w kamieniu.

Czy Guerlain jest faktycznie mocno kryjącym, nadającym kolor pudrem? Proszę Was o dodatkowe uwagi na jego temat
lil_margo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując