Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017, cz. 28
Wątek: PM 2017, cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-18, 13:51   #4501
luna_laula
catwoman

Dot.: PM 2017, cz. 28

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Niektóre bardzo ładne

Przymierze może też jakieś takie zwiewne. ciekawe czy będę się czuć tak jak przewiduje czyli jak w piżamie Niesamowicie mi się podobają na innych ale na sobie jakoś nie widzę tego. Najbardziej mi się podobają princesy i rybki. I sądze też, że do mojej wizji ślubu jakoś tak bardziej to wszystko. Cholera wie w sumie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Niee... ale na olx są od 1600 do 2000 używane więc pewnie coś koło tego
Rybki to dopiero są problematyczne nie wiem czy chciałabym zobaczyć wszystkie moje niedoskonalości w wielkim lustrze w salonie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dlatego będę zaznaczać, ze proszę o nie zakładanie białych sukienek na wesele. Dj nam pokazywał film gdzie dziewczyna (gosc) miała na sobie białą tiulowa sukienkę do kolan a Panna młoda skromna sukienkę...

Tak w ogóle, wszystkie macie białe sukienki ? Bo przymierzylam inne kolory, kremowe chyba ivory się zwia. I tak się zastanawiam czy na weselu taki kolor to ok ? Bo co chodziłam na wesela zawsze była białą i z innymi kolorami się nie spotykalam .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mój TŻ nawet na inną koszule niż biała się nie da namówić

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Mi się wydaje, że to też kwestia tego jak wygląda ta sukienka. Nie każda biała sukienka robi "konkurencje" pannie młodej

Ja nic nie mam do białych, jasnych, czerwonych, czy czarnych sukienek. I tak będzie widać kto jest panną młodą

Chociaż nie powiem, na weselu znajomych TŻ świadkowa miała czerwoną sukienke. No i jak mi wysłał zdjęcie z kościoła to zamiast na PM zwrociłam uwagę na świadkową
Może też dlatego, że jakoś bardziej mi się sukienka świadkowej podobała
Też nie mam nic do kolorów sukienek gości. Sama zawsze chodzę na czarno i mam to gdzieś czy ktoś to uważa za wtopę

Jeżeli chodzi o białe i długie sukienki to proszę bardzo, ja nie mam nic przeciwko. Szczerze mi to zwisa czy jakaś laska przyjdzie w takiej, która przypomina podróbę ślubnej Kiedyś dowiedziałam się tu, że moja nie wygląda jak ślubna, więc jak widać to kwestia bardzo umowna co dla kogo jest wystarczająco "ślubne''

Jeżeli zdecyduję się na tą Nicole to będzie biała, bo mam wrażenie, że dobrze wygląda tylko w takim kolorze, ale jeżeli przestraszę się szycia i postawię na tą pierwszą, którą mierzyłam to będzie ecru.

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
to z wesela, na którym ja byłam
omatko, co ona ma na tych rękach

edit. moja świadkowa też będzie mieć suknię ecru

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-09-18 o 13:53
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora