Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-18, 20:29   #1041
szprotka_
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36

Cytat:
Napisane przez Gosia447 Pokaż wiadomość
Tak. Dokładnie o to mi chodzi. Zdaje prawo jazdy, nie czuje się jeszcze pewnie za kierownicą, a on mi proponuje służbowy samochód i mam coś rozwozić, albo coś w stylu robię krótki kurs menagera, a on zaczyna się wypytywać co zmienić w swojej firmie, a ja po kilkunastu godzinach kursu nie chce brac odpowiedzialności za proponowane przeze mnie zmiany w jego firmie tylko po ukończonym kursie.

A to nie jest też tak, że jak mam prawo jazdy i nie chcę gdzies jechać( wykonać jego polecenia) to może mnie zwolnić?
Z tego co mi się wydaje, to pracodawca może Cię rozliczać tylko z tego, co masz w zakresie swoich obowiązków, a wszystko ponad to co robisz, to Twoja dobra wola. Tylko ostrzegam, może mi się źle wydawać.

Może przestań mu mówić o swoich planach szkoleniowych, to i nie będzie miał pomysłów na dowalenie Ci obowiązków. No ale w sumie, szkoda się uczyć nowych rzeczy i nie móc ich wykorzystać, bo pracodawca taki a nie inny. Mam nadzieję, że rozglądasz się za inną robotą?

Edytowane przez szprotka_
Czas edycji: 2016-09-18 o 20:30
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora