Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie od 2007 roku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-09, 23:42   #61
Miama
Raczkowanie

Dot.: Mamusie od 2007 roku

Cytat:
Napisane przez agakarolek Pokaż wiadomość
Miamus na zjdęciu 12 z 1 miesiaca to chya tówj brat bo bardzo podobny
Zgadłaś to mój Braciszek - o 10 lat starszy, który ma 11 letnią córcię - moją Chrześniaczkę i Bartusia który urodził się 13.11.2007 - w moje urodzinki

Atiluj, bassienka, Ana2 serdecznie witam i dziękuję za miłe powitanie

Cytat:
Napisane przez witusia1 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane ,

napisała do mnie Kasia L, że nie może się zalogować. Aguniu 1981, Ty też miałaś problem z zalogowaniem się, może to t samo. Może udałoby się jakoś pomóc Kasi zalogować się.

Miamuś--nie zła rozrabiaka z tw.Emi , ależ sobie wymyśliła z tą kupką .
No i co z tą naszą Kasią L????
A co do Emi - oj rozrabiaka jakich mało (po Tacie)

Cytat:
Napisane przez obecna mama Pokaż wiadomość

MIAMIUŚ -hahahahahahaha ładna historia z tą rączką w nocniczku

Uchuuu Miamiuś ja zapoczątkowałam wykluwanie się Naszych Pisklaczków, a Ty widzę zamierzasz rozpocząć zaciążenia nr 2! pewno ja zaciążę na samym końcu, bo myślę o 3 Potomku, ale dopiero jak Bliźniaki będą miały tak między 3 a 4 latka, bo z moimi Rozrabiakami (tłukącymi się niemiłosiernie) i Maluśkim Brzdącem to bym sobie już sama za Chiny Ludowe rady nie dała........
Oj tak, Emilka już nieźle daje popalić, ale co jej zrobić,ma dużo krzepy, ciągle w ruchu, nic tylko się cieszyć, że dziecko takie silne. Sama ją tak dobrze wykarmiłam witaminkami...

A co do ciąży... ja planuję zapoczątkować zaciążenia nr 2, ale kto je zapoczątkuje to nigdy nie wiadomo....

Cytat:
Napisane przez agnieszkachantal Pokaż wiadomość
witam was
wczora sie niemealam okropny mam jeczmien na oku i na ustach cos tam wyskoczylo wiec nieiwiem czy to przez stres i nerwy czy cos mnie zlapalo

a z ta kupka w nocniku ale ubaw czytalam i sie smialam

dziekuje wszystkim ze ejstescie i mi pomoglyscie w ciezkich chwilach
Chantall miałaś jakieś konszachty z moim mężem? Bo jemu też jęczmień się zrobił.
Cała przyjemność po naszej stronie...

Cytat:
Napisane przez KARA83 Pokaż wiadomość
wiecie co mojd mały robi?! wpycha rączki do gardła tak głeboko ze az sie krztusi i ma odruch wymiotnymó wiłam o tym lekarce, zajrzała do gardełka - czysto i mówi ze dzieciaki tak robią.... Dawid tak robi jak jest np sam i płacze a ja nie zwracam uwagi bo musze cos zrobic...

Miama- Emilka super dziewuszka ci rośnie.
Moj Mały dopiero zaczyna chodzic, zaczął wkoncu się puszczac mebli i scian i stara sie sam chodzic- jeszcze po malutku i jak pijany ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej
miłego dnia.papa
Kara Emilka tak samo robi, wkłada całą rączkę jak najgłębiej do buzi i raz nawet zwymiotowała. Robi tak od jakichś 3 miesięcy i nie ma na to rady, chyba musi z tego wyróść po prostu, nawet ją klepię po łapkach że tak nie wolno, a ona nadal swoje.

Miło nam się robi na wąteczku, nie to co kafeteria... Tutaj na pewno będziemy sie miały dobrze, bez takich nieprzyjemnych spraw jak tam.

Acha chciałam powiedzieć jeszcze że dodałam kilka fotek Emilki i naszych, m.in z dzisiejszej ( a właściwie z wczorajszej) imprezki u Cioci. Zobaczcie jakie Emi fikoły wykonuje ;-)

Aniołek był z nami do 2 maja 2005r. (*)(*)(*)
Nasze małżeństwo trwa od 4 września 2004r.
Znamy się od 13 sierpnia 1999r.
http://foto.onet.pl/2zpjb,u.html

Edytowane przez Miama
Czas edycji: 2008-02-10 o 00:46
Miama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując