Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Black Cashmere Donna Karan
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-29, 11:22   #3
Margarita
Rozeznanie

Dot.: Black Cashmere Donna Karan

Używam tego zapachu i jestem nim ogromnie oczarowana To idealny zapach dla czarownicy ( którą jestem )
Na poczatku kupiłam flakon 30 ml. dla celów testowych Test wypadł rewelacyjnie, więc kolejny flakon miał już 100 ml. Obecnie dokupiłam 50 ml, bo miałam okazję nabyć go po okazyjnej cenie, normalnie kupiłabym jeszcze jedną 100. Jeszcze mi się nie znudził, co jest w moim przypadku rekordem, zazwyczaj perfumy nudzą mi się po zużyciu 50-100 ml. Nie używam go mniej niż innych zapachów, zatem pojemności kupuję takie jak zawsze.
Jednak nie możesz się sugerować moja opinią, możliwe, że Tobie zapach znudzi się szybciej, tego sie nie da przewidzieć. Z jednej strony najlepiej kupić na początku małą pojemność, bo zapach należy do rzeczywiście kontroqersyjnych, z drugiej - finansowo bardziej opłaca się kupować większe pojemności - sama musisz ocenić ryzyko
Co do Allegro to przeszukaj forum - byli tu polecani zaufani sprzedawcy, poszukaj BC w ich ofercie. Ja unikam kupowania perfum na Allegro, więc nie mogę Ci nikogo polecić.
Margarita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując