Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-20, 08:41   #4646
marmotta
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2017

Cytat:
Napisane przez ally5 Pokaż wiadomość
Ja w poprzedniej ciąży strasznie się bałam porodu SN (szczególnie jak się naczytałam o komplikacjach i niedotlenieniach dzieci), byłam nastawiona na CC, ale wyszło SN... Teraz wolę SN jest ciężko i straszny ból, ale przynajmniej wiem już jak to wygląda nigdy nie miałam żadnej operacji, nawet zabiegu i boję się CC

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ja po operacji, ktora przeszlam juz sie za bardzo niczego nie boje, bardziej bym sie bala rodzic naturalnie...
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
My nie mamy go, zastanawialam die nad kupnem. Kana chyba pisala, że jej mała godzine się nim bawi a ma jak mój 17miesiecy.

Jestesmy po wizycie, kolejna koniec listopada i umowienie sie na konkretny termin zabiegu po nowym roku.
Troche jestem przerazona, że ma to być pod narkoza... ;(

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
a co to za zabieg kochana,bo chyba przeoczylam?
Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu ale popłakałam się! Cudownie 😍

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

To super weekend miałaś
Ja jestem najmłodsza fajnie tak być najmłodsza Hehe
jak mnie Usmiechnieta dopisze to bede najstarsza
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja poprzednio mialam cebuszke czyli taki dlugi walek. Byl to chyba najlepszy ciążowy zakup. Nie wyobrazam sobie spania bez niej w drugiej połowie ciazy
no wlasnie tez sie zastanawiam nad zakupem jakiejs podusi, czekam na rady

matkapolka klementynasunnyeyes fajnie sie czyta takie szczegolowe opisy porodu, przynajmniej czlowiek wie, czego sie spodziewac..

ja mam dzis wizyte, zobaczymy czy plec bedzie widac
jestem w 13 tc 2 d i cos chyba mi sie miesnie w brzuchu rozciagaja, bo od wczoraj mnie boli jak sie gwaltowniej rusze...

wracam do pracy, milego dnia dziewczyny
marmotta jest offline Zgłoś do moderatora