Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Cytat:
Napisane przez tekla2xaf
NiEBiE Ja to nie mogę takich rzeczy oglądać bo moja silna wola wtedy ulatuje i zawsze się na coś skuszę 
Nibyteściowa jakichś wykwintnych dań nie gotuje, raczej takie tradycyjne ale jakie pyszne  Jadłam teraz u niej schabowe, które się po prostu rozpływają w ustach, sielawkę która uwielbiam, a ojciec Tź jest rybakiem więc jest zawsze mega świeża. Placki z cukini, kluseczki ziemniaczane, ciasto ze śliwkami⌠MniamâŚ
Też mi się wydawało, że to nie dużo. No ale ta położna uważa chyba, że powinno się przytyć 12 kg i ani jednego więcej. Wcześniej mi mówiła, że do 20 tygodnia nie powinnam nic przytyć, że ona nie przytyła. A teraz mówi, że jak już mam +4 to zostało mi do przytycia 8 i że teraz się szybciej tyje. Ale przecież nie będę się głodzić  jak będzie parę więcej to się świat nie zawali  tylko ona mnie stresuje jak włażę na ta wagę
Lidka99 prawo serii! Dobrze, że wizyta u położnej udana, pewnie trochę Ci to poprawiło humor.
|
Jejuśku, jakie pyszności! Wszystko bym opędzlowała, aż by mi się uszy trzęsły. A potem bym 3 dni miała podwyższony cukier, ale co tam. 
Wiesz, że nigdy nie jadłam sielawy? Dziwne, nie? Mój tata jest wędkarzem, ale on łowi sandacze, szczupaki, okonie, więc nigdy nie zamawiam w restauracji ryby, to i na sielawę się nie złożyło. A słyszałam, że pyszna.
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez pequenina_
|
Halo halo! W czwartek oglądałam Barta i jego siusiaka!
Cytat:
Skoro są takie ceny to znaczy że ludzie to kupują. Ja tam uważam, że nie ma sensu.  Te używane ciuszki są jak nowe, a kosztują grosze.
|
Dokładnie to samo powiedziałam Tż, że dają takie ceny, bo rodzice swoim dzieciom i tak to kupią.
Cytat:
Nieszczęścia  Mnie też ostatnio oszczędzają, mam nadzieję, że dzisiaj w ramach remontu TŻ zamontuje listwy przypodłogowe w małym pokoju, a następnym krokiem będzie przyniesienie kanapy - wtedy mogę odpoczywać do woli. Na szczęście pierze pralka, a prasowanie też nie trwa w nieskończoność, trzymam kciuki, żeby szybko poszło 
|
Fajnie Wam to idzie. Niedługo wszystko będzie pięknie, a Ty pochwalisz się nam fotkami 
Cytat:
Nie słyszałam, ale kiedyś słyszałam o takich kaskach dla dzieci, którym się odkształciła głowa (pewnie nie miały poduszek), żeby wróciła do normalnego kształtu :P Nie wiem na ile problem jest urojony a na ile prawdziwy, ale na pierwszy rzut oka wygląda to kosmicznie. O, znalazłam jakiś artykuł http://karlitka.blogspot.com/2011/11...e-pytania.html
|
Nie jestem znawczynią, ale takie kaski zakłada się chyba chorym dzieciom a nie z odkształcona głową przez brak poduszki.
Kiedyś troszkę o tym czytałam, bo w moim ulubionym serialu dziecko z chorobą Downa to nosiło i zastanawiałam się po co.
|