2016-09-20, 12:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 4
Cytat:
Napisane przez Ahoy
Zadzwonię po 14 do gina, jeśli powie, że mam przyjechać to pojadę. Ja czuję, że to jest okres, bo temperatura mi spadła, brzuch boli identycznie i jest obfite krwawienie. Ogromne nadzieje pokrywalam w tym leku, mimo, że próbowałam się nie nastawiać to i tak jest mi ciężko i na ten moment sracilam wiarę, że mi się uda z nim. We wrześniu bylby termin mojej pierwszej fasolki, czułam, że ten miesiąc może być mój i jak zwykle byłam w błędzie. Najpierw miałbyc maj, a teraz nawet na wrzesień nie mam co liczyć. Dlaczego wtedy mi się udawało odrazu, a teraz nic? Nie umiem tego pojąć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------
Lekarz powiedział, żeby nie nrac clo w tym cyklu, a w połowie cyklu na kontrolę iść
|
Kochanie doskonale rozumiem ze ci ciezko [emoji9] ale czasem potrzeba kilka takich cykli z clo. Spojrz na mnie.
A skoro lekarz nie kazal teraz brac to wie co robi. Ale to nie znaczy ze sie nie uda[emoji11]
Trzymaj sie kochana jesli nowy cykl rozpoczety to nowa kolejna szansa. Widocznie tak musi być ze natura za nas decyduje..
Czas edycji: 2016-09-20 o 12:20
|
|
|