Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile tygodniowo wydajecie na jedzenie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-10, 17:00   #3
Superchic(k)
Zakorzenienie

Dot.: Ile tygodniowo wydajecie na jedzenie?

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Zastanawiam się ile wydajecie tygodniowo na jedzenie. Ja tak srednio wydaje około 90 zł na rzeczy które zawsze muszę mieć, czyli 3-5 l mleka, serki wiejskie, jogurty naturalne, płatki śniadaniowe, owoce, warzywa i mięso. Nie wiem czy to dużo jak na jedną osobę W każdym razie zakupy zawsze robię raz w tygodniu, żeby sie kontrolować A ile wy średnio wydajecie pieniędzy tygodniowo na jedzenie?
Ja wydaję (właściwie moja mama) na moje "zdrowe jedzenie" tak plus minus stówę tygodniowo. Wiem, że to dużo, moja mama też, ale na szczęście nie musimy na razie w żaden sposób się ograniczać. A co kupuję? Podobnie jak Ty - serki wiejskie, twarogi jogurty, kefiry, mleko, płatki (tu począwszy od owsianych, poprzez rozmaite musli i inne płatki skończywszy na otrębach), mąki, ryże, kasze, makarony, słodzik, dżemy, owoce, warzywa, ryby, drób, strączki, mrożonki, różne budynie, kisiele, przyprawy, itp., itd... Generalnie wszystko, bo nie wyobrażam sobie życia bez tych produktów.

Superchic(k) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując