2016-09-20, 14:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
My też po szczepieniu! nie było aż tak źle, chociaż łzy poleciały.. Ponosiliśmy się trochę w chuście i usunęła, zobaczymy czy nie będzie płaczu później. Szczepilismy 5w1 wzw i pneumokoki.
My mamy matę z canpola, wesołą farmę. Faktycznie zawieszki trochę wysoko, ale my też doczepiamy inne. Zaczęła oglądać matę na końcu 6tygodnia, ale to jest nadal max. 10 minut.
Moja córka waży 4400- waga urodzeniowa 2350, w czwartek kończymy 8tygodni. ubrania 62.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza
Franek od tego karmienia ok 3 tak ma: wierci się, steka, marudzi ale oczy zamknięte. Mnie to Wybudza. Dzis dostawilismy jegi lozeczki do naszego, trzymałam mu raczki jak zabradzo machal, albo rękę na nim i spał spokojniej.
|
Ooo, u mnie to samo! Od 1 chciałaby spać tylko z nami, wierci się, piszczy, czasem oczy otworzy popatrzy na mnie i dalej kima. W łóżeczku nie ma opcji, ok. 4 tak z godzinke max pośpi u siebie. Wcześniej tak nie było.
Cytat:
Napisane przez majlenka_
My się decydujemy na 5w1 ale nie dokładnie nie wiem ile kosztują.
Mój synek dziś kończy 3 tygodnie i zakładam mu ubranka 50 ze smyka i h&m oraz 56 z allegro od dolce sonno
Tak w ogóle to podczytuje Was, jestem z wrzesniówek, ale urodziłam jeszcze w sierpniu. Mogę dołączyć do dyskusji?
|
Cześć, pewnie, że możesz 
|
|
|