Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy (część III)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-20, 15:14   #247
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy (część III)

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość

Co do odcinków to już nie oglądam tylko was podczytuję i jak zawsze twierdzę że mała to taka typowa patola , dziewczyna Seby z osiedla ..
W sumie jej chłopak ma na imię Sebastian chyba

Cytat:
Napisane przez oxoxoxoxox Pokaż wiadomość
Dla mnie Stifler był bardzo pozytywną postacią na początku. W miarę upływu czasu albo się zmienił albo wyszła jego prawdziwa natura. Jak wypije, przeobraża się w jakiegoś psychola. Jest niebezpieczny i chamski. Zachowuje się jak w jakimś transie. W ostatnim odcinku jak podczas chrztu bił Olkę i Piotrka tym balonem - jak jakiś zwierz w transie. Jak opętany zachowywał się nieraz na dyskotekach, tu rzucił jakąś dziewczyną na parkiet, kiedyś chciał się rzucić z barierki w klubie, w jakimś sezonie była akcja z zegarkiem co jednemu uczestnikowi go roztrzaskał (nie pamiętam komu i w jakim sezonie) i wiele innych podobnych sytuacji. I po prostu jest bardzo chamski. I jest strasznym brudasem.... Szkoda, bo kiedyś bardzo mnie śmieszył i nie wyobrażałam sobie bez niego WS teraz staje się niebezpiecznym psycholem

Za to w letnim sezonie bardzo na plus dla mnie Magda, jako jedyna wiedziała do czego służy miska z wodą z plastrami cytryny podana w czasie kolacji w zamku. Była podczas niej najbardziej obyta, a nie zachowywała się jak dzikie bydło wpuszczone na salony (Mała, Klaudia). Ma nadal swoje odpały ale mimo wszystko się ogarnęła

Klaudia dla mnie bez komentarza.... Najbardziej zmieniła się na minus, zachowuje się i wygląda jak zdzi*a. Te usta, te cyce.... A szkoda bo na początku była bardzo ładna i w miarę potrafiła się zachować.

Mała bez zmian, patola, szkoda słów na nią.
Ptysia bardzo lubię, normalny chłopak.
Wojtuś mdły, nudny i irytującyyy.....

Nowa Olka dla mnie dziwna, nie pasuje tutaj kompletnie, niczego nie wnosi do ekipy, jest nudna.
Za to nowy Piotrek zachowuje się jak niewyżyty seksualnie dewiant. Tylko szuka okazji by dotknąć kogoś w okolicach intymnych
Zgadzam się w 100%

Cytat:
Napisane przez iamsolucky Pokaż wiadomość
nie dziwne że ma te bruzdy skoro nałogowo pompuje wary już dawno zauważyłam że osoby od dawna powiększające usta mają problem z coraz bardziej pogłębiającymi się bruzdami nosowo wargowymi i w brytyjskim programie lekarz medycyny estetycznej też mówił o nich jako o skutku ubocznym przesadnego powiększania
Fajnie, że napisałaś, nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Ja tam uważam że jeszcze przed tymi wszystkimi poprawkami nie była brzydka . Wystarczyłoby schudnąć ,zmienić nawyki żywieniowe ,ograniczyć alkohol,zacząć się ruszać i zadbać o swoje naturalne włosy .I byłoby przecież idealnie ! Wielką krzywdę sobie zrobiła,wygląda jak monstrum i ośmiesza samą siebie .Dziwię się że nie ma koleżanki ,która by jej powiedziała jak wygląda..
Zamiast w zabiegi powinna zainwestować w dobrego psychiatrę.
Zgadzam się. Ona chyba po prostu nigdy nie akceptowała swojego typu urody. Taki słodziak z niej był, a ona chciała mieć urodę tzw. suczy (Śmietana tak nazwał Elizkę i Dużą w pierwszym odcinku)
Ma koleżankę, ale z niej takie samo monstrum One wyglądają jakby miały na stałe filtr ze Snapchata. Na własne życzenie się oszpeciły Dobrze, że Magda mądrzejsza i wygląda naturalnie. Chociaż Mała by powiedziała, że tylko biedni ludzie się nie poprawiają

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2016-09-20 o 15:17
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując