2016-09-20, 16:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6551088 1]Melduje, ze mamy zarezerwowana sale na obiad poslubny 16.12.2017 od godziny 15.
http://www.delicjapolska.pl tu bedziemy swietowac 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Super 
Cytat:
Napisane przez Laura Rose
Naiwnie myślałam, że odbiór sukni zajmie chwilę, skoro miesiąc temu była git malina. Trwało to prawie 5h. Szyli nową górę, wszystko pruli na całej sukni. Ma-sa-kra 
|
O matko a czemu tak?
Cytat:
Napisane przez Eunice9
Też muszę jakoś się wstrzelic z godziną godziną IŚĆ np. na 15 skoro w kościele mam na 16.30... Mam nadzieję ze nie będzie problemu, okaże się
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A nie byłoby wygodniej jednak konkordatowego ślubu? bo tak to trochę jednak biegania. Wiem ze chciałaś osobno ale może z takiego logistycznego punktu widzenia warto przemyśleć.
Wracam od gina, uśmiała sie bo myslala ze mam 21 lat. A tu spojrzała na date urodzenia i psikus[emoji38]Żadnego stanu zapalnego nie ma, ufff, nadzerka mam sie nie martwić bo wszystko wygląda dobrze. Cyto zrobiona, skierowania na usg oba mam.
Na moje bolesne miesiaczki jeśli w usg wszystko ok to w zasadzie najlepsze byłyby hormony, ale jak to powiedziała "nie wtrynia się" w te kwestie dała mi jakąś broszurke i mam sie zgłosić z wynikami.
Mam probiotyki wziac zapobiegawczo i moge spróbować jakichs ziołowych tabletek ale one bardziej na uregulowanie sa...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|