Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-20, 16:34   #757
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6551088 1]Melduje, ze mamy zarezerwowana sale na obiad poslubny 16.12.2017 od godziny 15.
http://www.delicjapolska.pl tu bedziemy swietowac

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Super
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Naiwnie myślałam, że odbiór sukni zajmie chwilę, skoro miesiąc temu była git malina. Trwało to prawie 5h. Szyli nową górę, wszystko pruli na całej sukni. Ma-sa-kra
O matko a czemu tak?
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Też muszę jakoś się wstrzelic z godziną godziną IŚĆ np. na 15 skoro w kościele mam na 16.30... Mam nadzieję ze nie będzie problemu, okaże się

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A nie byłoby wygodniej jednak konkordatowego ślubu? bo tak to trochę jednak biegania. Wiem ze chciałaś osobno ale może z takiego logistycznego punktu widzenia warto przemyśleć.

Wracam od gina, uśmiała sie bo myslala ze mam 21 lat. A tu spojrzała na date urodzenia i psikus[emoji38]Żadnego stanu zapalnego nie ma, ufff, nadzerka mam sie nie martwić bo wszystko wygląda dobrze. Cyto zrobiona, skierowania na usg oba mam.
Na moje bolesne miesiaczki jeśli w usg wszystko ok to w zasadzie najlepsze byłyby hormony, ale jak to powiedziała "nie wtrynia się" w te kwestie dała mi jakąś broszurke i mam sie zgłosić z wynikami.
Mam probiotyki wziac zapobiegawczo i moge spróbować jakichs ziołowych tabletek ale one bardziej na uregulowanie sa...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora