2016-09-20, 16:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2017
Cytat:
Napisane przez kana158
Napiszę Ci priv na FB, bo ostro było i w sumie zrobiła się "grupa w grupie"
|
Tam juz do spiec dochodzilo jak jeszcze bywalam na kwietnioweczkach
Cytat:
Napisane przez pantera09
Wgl szok, wg opisu na pierwszej stronie nowego wątku, w piątek zacznę 5 miesiac :O choc na moje jakos bardziej mi pasuje obliczeniowo ze zaczne go dopiero za tydzien ;-) Ale to i tak, kiedy mi zlecial 4 to nie wiem..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Czyli masz tak samo jak ja, w piatek tez zaczynam 5 miesiac... to juz prawie polowa 
Mam nadzieje, że w poniedzialek juz uslyszymy na 100% kto tam sobie mieszka 
A ja dzis jeszcze zrobilam 30rolad drobiowych, wiec mam zamrozone golabki, rolady wieprzowe i drobiowe. I kilka ladnych obiadkow z glowy 
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------
Cytat:
Napisane przez MangoM
Dziewczyny ją też czata w ogóle nie śledzę bo nie mam na to czasu ale wg tematyki uważam ze łatwiej sie odnaleźć na FB, jeśli jakiś temat mnie interesuje to sa komentarze jeśli nie to nawet nie czytam posta i jadę dalej  a tu np o wózkach dyskusja byla wieki temu i już się tego nie odnajdzie. Do czata może dołączę na l4  tam dziewczyny sobie dyskutują o codzienności generalnie ☠☠☠☠☠☠☠ki co na obiad itd więc dla mnie wygodnie - czata omijam i wypowiadam się w konkretnych tematach na ścianie
|
Tylko zauważ, że część osób które przeszły na czat tu nie udzielają się prawie wcale od tego momentu i zrobiła się gr forum i gr czatowa i myślę, że w tym tkwi problem i dlatego ten temat został poruszony przez dziewczyny.
|
|
|