eluage, meteoryty, idealist EL serum,TBS, vichy i kolorówka
NIEAKTUALNE
Hej - a wiec uzbieralam trochę wiecej na wymiane.
dokaldka
Baume Couleur Levres 2 x nr 11 i 1x 03 (7ml kazdy)
Diacneal -avene - używany cale 4 razy.
Flavo C 15% - mam tutaj 2 buteleczki, oddam 1 napoczętą w na poczatku lutego (siedzi w lodówce) - ewentualnie oddam 2 flaszki za coś super.
meteoryty mythic 01 - jak nowe, używane od llistopada bodajże. Pudelko w stanie idealnym, kulki raz mi upadly, kilka kulek pękło na pól - powstał pyłek. - kod 7B01
The body shop - Shimmering waves >Puder brązujący - - on też upadl - ba, cała kosmetyczka mi upadła - lekko pękł jeden zawias, ale wszystko się zamyka.
APC kilki brązująco - swietliste - nr 14 - 25g - uzyte max 5 razy
>trwała pomadka Max Factor - z dodatkowym nawilzaczem. - kolor 39
>tester cieni Guerlain - Rayon Pourpre 62 - kolor na ichniejszej www. praktycznie jak nowe.
>Idealist EL 2 sztuki 2 *15ml- NOWE I NIEOTWIERANE
> ELUAGE krem avene 2 sztuki- 1 napoczęta - uzywane przez 3 noce! czyli ubytek zaden. Druga nawet z pudełka niewyciągana.
>Vichy aera teint podklad - wersja satynowa (23clair ivory) 50% zostalo (na oko)
> lirene city matt - (204natural) - pewnie tez pół, ale podaje zuyżcie na wyrost.
puder mineralny - Bare escentuals (odcien medium + fair) - kolor jak najbardziej dla Polek, ani ciemny ani trupioblady.- niekatualne
najgorsze jest to, ze nie wiem na 100 % czego szukam ;( najchetniej wymienie się hurtowo.
jesli wymiana na pielegnacje - to apteczną - na twarz, a jesli perfumy - to owszem, ale nie lubie ogórkowych. Raczej typ - armani code, lolita, tresor, kenzo oriental, jungle - takie klimaty. Kolorówka - fajne cienie - ale w kasetkach, najlepiej zestawy. Dobry NOWY tusz. Podkaldy minerlane, ale nie RHEA ani isa dora czy revlon.
Czas edycji: 2008-02-22 o 19:55
|