2008-02-10, 22:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz.III
Nija ja na Twoim miejscu bym chodzila na wszytskie histy na jakie by mi pozwolili. nie martwiac sie nic a nic, ze malo matmy mam
Cytat:
Napisane przez BlackAngel
Kobietki dajcie mi trochę swojego powerka do nauki
|
a potem Ty sie podziel nim ze mna jakos kompletnie opuscila mnie chec do nauki 
Cytat:
Napisane przez HulaGirl
idę juz spać, bo jutro czas wstawac do szkoły  i jeszcze po południu mam angielski dodatkowy... na początek wszystko naraz... ale na szczęście póxniej będzie już tylko lżej
Dobranoc 
|
ja tez do szkoly jutro szok;p
na szczescie mam tylko do 14:10, potem tylko odebrac testy z ksero ale to zaraz kolo szkoly wiec nie jest zle. za to pozniej czeka mnie dalsza nauka slowek za to wtorek bedzie masakryczny, w szkole od 8 do 16, na 17 polski dod do 18:40 bo mi sie nazbieralo jak sie urywalam czasem wczesniej a potem romantyzm :| wlasnie kumpela do mnie mowi, ze dobrze ze sie uczyla wczesniej go bo w jeden dzien to niemozliwe, zeby sie nauczyc (a ja mam na to poswiecic tylko ok. 3-4 godzin?! )
jeszcze mam w srode dyskusje z angla znowu... swietnie normalnie sie wszystko zapowiada :| tez macie na anglu dyskusje? tzn my mamy cos takiego, ze przychodzimy (na lekcjach grupowych) i nauczyciel mowi nam jakis temat (ostatnio np bylo capital punishment) i przez cala godzine musimy o tym rozmawiac. kazdy dostaje z tego ocene, kazda wypowiedz jest punktowana od 0-3pkt i iles tam trzeba miec pkt na dana ocene. chyba ok 15 pkt na 4 albo 5. u Was tez jest cos takiego?
Black czemu akurat o 6:22 ?:P tak co do minuty masz ustalone?;p
ja musze wstac o 7 i to nawet nie jest smieszne 
ej dziewczyny co wy na to, zebysmy od kwietnia juz nie chodzily do szkoly?