Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-10, 22:41   #432
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Pokaż, pokaż, bardzo chętnie zobaczę ta przemianę

U mnie zmieniło się o tyle, że przerzuciłam się na kosmetyki selektywne... Ilościowo zawsze miałam dość podobnie, ale raczej kończyłam na markach typu L'oreal, Bourjois czy MF, a teraz... Przyznaję, że przyczyniła się do tego Truskawa, ale np. Magic Concealer kupiłam w sierpniu 2007 w Douglasie za bandycką cenę 160 zł

A co co tego, że Cię przegonię.. zabrzmiało jak wyzwanie, mnie nie wolno mówić takich rzeczy
U mnie pociąg do kosmetyków selektywnych był zawsze, co bardzo często rujnowało mój portfel .
Dzięki wizażowi odkryłam kolorówkę Givenchy, za co jestem niezmiernie wdzięczna kilku wizażankom.
Pielęgnacja apteczna- to niestety wymóg - mam nieziemsko wrażliwą cerę i skórę całego ciała zresztą, do tego jestem kosmetycznym alergikiem.
Clarins- uwielbiam kolorówkę (zwłaszcza puder sypany) i linię Eau Dynamisante.
Natomiast miłością chyba wieczną darzę pielęgnację Orlane i przerażeniem napawa mnie fakt, iż za kilka lat będę musiała kupować silniejsze specyfiki, a tu ceny niestety już katastrofalne. Ale jak ostatnio stwierdziłyśmy z moją przyjaciółką - możemy nie zjeść jednak dobry krem musi być .
Co do perfum - kolekcjonuję je, ale gust mam raczej z lekka jarmarczny, bo najczęściej kupuję dosyć popularne zapachy typu Boss, E. Arden, Gucci...
Tak na marginesie, ta moja przyjaciółka studiuje w Portugalii, tam kosmetyków brak, normalnie pustynia i cierpi bidula strasznie. Po ostatniej przerwie semestralnej (w grudniu) wyjeżdżała na całe 5 miesięcy i wiozła ze sobą 13 kg kosmetyków (a to tylko uzupełnienie zapasów było).
Ze mną więc chyba nie jest tak najgorzej

0306 jest offline Zgłoś do moderatora