Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-11, 13:13   #2018
*misia*
Zakorzenienie

Wink Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

witajcie kochane ja byłam chora i nie miałam sił by pisać, lało mi się z nosa głowa pękała i temp dokuczała ale już jestem zdrowa
Dziś ide do doktorowej bo są już kolejne zresztą wyniki posiewu Matiego mam nadzieję, że jest już lepiej bo coś ta infekcja się długo utrzymuje, zresztą na wszelki wypadek i tak mamy na za tydzień wizytę w poradni nefrologicznej. A jutro mamy wizytę w poradni rehabilitacyjnej bo jednak pani neurolog nie spodobało się coś i mają nam pokazać ćwiczenia po tym złamanym obojczyku, by nie było problemów z trzymaniem głowy. I jeszcze nas morfologia czeka w tym tygodniu bo ja mam anemię i neurolog podejrzewa, że Mati też może mieć więc tydzień pod znakiem lekarzy
Szperr urocza dziewczynka z Hani i ma takie śliczne niebieskie oczka.
Ann cieszę się, że Zuzek zrobiła kupkę teraz musisz kontrolować czy to był jednorazowy wybryk z nierobieniem kupy czy też będzie tak jak Mati robila raz na kilka dni.
Kuseczko dla Adrianka, napisz koniecznie co sie okazało u lekarza.
basiu daj znac jak będziesz już miała karuzelę bo ja też na nią patrzyłam i chciałam wiedziec czy fajna.
Martka ja w solarium byłam wg mnie nie ma żadnych przesłanek by nie można bylo korzystać.