Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do uzależnionych od słodyczy:) Odwyk...!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 12:18   #1708
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Do uzależnionych od słodyczy:) Odwyk...!

Cytat:
Napisane przez POOOPCIO16 Pokaż wiadomość
dziewczyny, co robicie gdy bierze was ochota na słodkie, a w domu macie tyle słodkiego jakbyscie prowadziły jaką rodzinna cukiernię....? Ja niestety mam tak często, własciwie u mnie w domu nie ma dnia aby nie byo czegos slodkiego....Najgorsze jest to że często nikt tego nie je i potem zbiera sie taka kupa batonow, cukierkow, ciastek, pralinek i wszystkiego co powinno byc zakazane....Ja często mam tak że poprostu nie moge wytrzymać jak na to patrzę, i jem....Czasami mam takie wyrzuty sumienia....i wtedy zaczyna się kolejne postanowienie nie jem słodyczy, i co wytrzymam tydzień, a póxniej coc we mnie pęka, i nie wytrzymuję....Poradzcie co mam zrobic, żeby tak nie mysleć o slodyczach, co zrobic żeby powstrzymac sie od ich jedzenia...Co wy robicie że wytrzymujecie?Prosze o odpowiedź....Bużka...;D
Ja osobiście zaciskam zęby i jem jabłko albo płatki śniadaniowe, kukurydziane (fitness albo zwykłe corn flakes)

Cytat:
Napisane przez .ups Pokaż wiadomość
Aaś miałam tej sam problem... Przestałam słodzić zieloną herbate dokładnie 7 dni temu. Z początku to był dramat... Piłam jak lekarstwo jednym duszkiem. Momentami mnie cofało, teraz po 7 dniach, nie jest to już takie przerażające I uważaj ją zostałam skarcona przez dziewczyny że słodze zielona herbate;pp
No właśnie sama się zastanawiałam czy oby na pewno dobrze robię przyznając się, że słodzę zielona herbatę Właśnie piję 3 dzisiaj ale tym razem bez cukru...ffuuuu....
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując