2008-02-11, 12:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do uzależnionych od słodyczy:) Odwyk...!
Cytat:
Napisane przez POOOPCIO16
dziewczyny, co robicie gdy bierze was ochota na słodkie, a w domu macie tyle słodkiego jakbyscie prowadziły jaką rodzinna cukiernię....? Ja niestety mam tak często, własciwie u mnie w domu nie ma dnia aby nie byo czegos slodkiego....Najgorsze jest to że często nikt tego nie je i potem zbiera sie taka kupa batonow, cukierkow, ciastek, pralinek i wszystkiego co powinno byc zakazane....Ja często mam tak że poprostu nie moge wytrzymać jak na to patrzę, i jem....Czasami mam takie wyrzuty sumienia....i wtedy zaczyna się kolejne postanowienie nie jem słodyczy, i co wytrzymam tydzień, a póxniej coc we mnie pęka, i nie wytrzymuję....Poradzcie co mam zrobic, żeby tak nie mysleć o slodyczach, co zrobic żeby powstrzymac sie od ich jedzenia...Co wy robicie że wytrzymujecie?Prosze o odpowiedź....Bużka...;D
|
Ja osobiście zaciskam zęby i jem jabłko albo płatki śniadaniowe, kukurydziane (fitness albo zwykłe corn flakes)
Cytat:
Napisane przez .ups
|
No właśnie sama się zastanawiałam czy oby na pewno dobrze robię przyznając się, że słodzę zielona herbatę Właśnie piję 3 dzisiaj ale tym razem bez cukru...ffuuuu....
|
|
|