Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-22, 08:22   #2103
minula
Wtajemniczenie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
U nas dziś rano 5 stopni, a tu pobudka o 7.00 i do przedszkola iść.
Teraz jem bułkę pyszna i piję ciepłą herbatkę.

współczuję

No dokładnie. Jakby mi lekarz kazał duuużo leżeć i odpoczywać to nie wiem jak bym to zrobiła przy mojej 3,5 - latce. No nie da się, po prostu.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Ja tak właśnie robiłam w poprzedniej ciąży mam 3 koszule do karmieniai i napewno pod koniec będę w nich spać. Teraz jeszcze sie mieszczę w moją piżamkę taką luźniejszą mam.

A przypomnij ile Twoje dziecko ma lat?
Moja ma 3,5l i od razu jak jej powiedziałam,że mam dzidziusia w brzuchu to powiedziałam też,że nie mogę jej nosić na rękach. Byłam w szoku,że tak dobrze to przyjęła i od tamtej pory ani razu nie poprosiła mnie żebym ją dźwigała ( mieszkamy na ostatnim piętrzę i przed ciążą często mówiła że chce na rączki bo ją nóżki bolą)..Ostatnio chciało jej się bardzo siku na dworze to poszłam z nią pod drzewko i podniosłam ją trochę żeby mogła zrobić a ona mi "Mamusiu przecież Ty nie możesz mnie podnosić bo masz dzidziusia w brzuszku"
Zależy myślę od dziecka i od jego wieku. Z młodszymi dzieciaczkami będzie pewnie trudniej.
2 latka i 3 miesiace, tłumaczenia ze drugi dzidziuś, chce uniknąć, aby nie poczuł się odrzucony.
minula jest offline Zgłoś do moderatora