Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-11, 13:35   #3759
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
masz racje Pomidorko im szybciej tym lepiej nie ma sie co bac, trzeba walczyc o lepsze jutro

a avatarek mi sie tez podoba slodziutki jest.........
tez bym tak chciala swojego bobaska kiedys przytulic
Asiu, bo my razem o lepsze jutro walczymy Dlatego tak wierzę, że u ciebie tez dobrze będzie. I niedługo przytulisz takiego pachnącego bobaska. W końcu Bóg znaki wam daje ciągle, aż się P. nie może nadziwić

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Pomidorko nie no nie pozabijaja sie J. jest strasznie ugodowy, wiec jak cos jest nie halo to dazy do kompromisu... Jak ich odwiedzilam to wszyscy zyli krwi nie widzialam
Teraz bedziesz gaworzyc z rodzicami bez skrepowania, skoro jest oddzielny pokoik Pomidorko, kochana i co doktor Ci powiedziel?? Beda leki??
To dobrze, że takiego ugodowego chłopa sobie znalazłaś. Mój tez ugodowy, tylko ja taka chetera w tym związku A o lekach dowiemy się dzisiaj, mamy wizytę na 17.40 więc wieczorkiem napiszę, co tam lekarz wydumał.

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Pomidorko dobry jest Twój mąż Ale fajnie, że już coś ruszyło i poszłas do lekarza. Teraz będzie tylko lepiej
A ja dziś poszalałam i nakupowałam tyle ciuszków dla dzidzi, że już chyba wystarczy hehe. Wszystkie takie słodkie są, że już nie mogę doczekać się kiedy ubiorę w nie mojego bobaska
Gusiu, ubranka dla dzieci są przesłodkie, nawet jak ktoś nie chce mieć dziecka i na takie ubranka trafi to się rozpływa Ja już następnego dnia po tym, jak dowiedziałam się, że Justysia-Nabuko jest w ciąży, chciałam jej ubranka kupować Ale się powstrzymałam. A ty się ciesz jeszcze swoim stanem, nieczęsto jest się w ciąży, a mamą będziesz całe życie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora