Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-22, 09:20   #2114
anolta
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
Hej!

Wczoraj trafiłam do 3 przypadkowych lumpów i biedaaa, chyba chodzę do nieodpowiednich, bo perełek brak. Jedne body kupiłam i tyle. W ogóle wszedzie widzę body wkładane przez główkę a ja bym bardzo chciała na początek te kopertowe. Nawet w sklepach rzadko one są.

Ogólnie dla dziewczynki bym wybrała kilka rzeczy, ale unisex lub dla chłopca to słabiutko.

no teściową masz super, szkoda tylko, ze z mama tak nie jest, bo pewnie ci czasami przykro...

malgos, zuzkka gratuluję udanych wizyt

pewnie jeszcze ze 2-3 tygodnie i bedziesz czuła regularnie. Za to ja chyba zakwitne zanim się doczekam strasznie mi się dłuży ta ciaza chciałabym już być na etapie, ze są ruchy i jest brzuszek, bo teraz średnio do mnie dociera, ze ktoś tam siedzi, ani go nie czuc ani nie widać.

sQuara pisałam wczoraj PW w sprawie klubu, jest szansa na dołączenie?
O tak, bardzo mi przykro. Ciężko jest jak ktoś nie kocha cię bezinteresownie tylko za coś. Całe życie byłam oceniana, musiałam jej coś udowadniać, pracować na jej miłe słowo, a i tak nie usłyszałam, ze mnie kocha, czy jest ze mnie dumna. A już największą przykrość mi sprawiła jak córeczka się urodziła i przyszła do szpitala i tak się dziwnie na nią patrzyła jakby nie była dostatecznie ładna. Śmiem twierdzić, ze niektórzy nie powinni mieć dzieci 😐 Za to mam kochanego tatę, dla którego jestem najpiękniejszą, najmadrzejsza córeczką księżniczką 😊 rodzice po rozwodzie oczywiście, w ogóle do siebie nie pasowali.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora