Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni na wizażu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 11:21   #306
leuwen
Zadomowienie

Dot.: Mężczyźni na wizażu

Cytat:
Napisane przez lir391 Pokaż wiadomość

co do tego twojego 'odświeżania', to chyba różnie rozumiemy to pojęcie, bo akurat ty jesteś naczelnym 'rozwalaczem'. mam wrażenie, że wszędzie czytam o twoich seksualnych podbojach, erekcjach i innych rzeczach, o których naprawdę nie chciałabym czytać akurat tutaj, zwłaszcza, że nijak się mają do tematów wątków.
a ten wątek rozwaliłeś koncertowo: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235830
No nie wiem gdzie rozwaliłem wątek. Bo widzę ze ludzie piszą. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Jesłi piszę o erekcjach to tylko w przenośni bądx na forach do tego przeznaczonych. swoją drogą jeśłi nie chcesz czytać to po co czytasz. Widzę ze masz z tym chyba jakiś problem

Cytat:

czy powyższe posty na odpowiedź na moje pytanie 'czego faceci tu szukają?' ??
nie wiem czego inni faceci tutaj szukają. Jak bede miał wiecej czasu to ci powiem czego ja tutaj szukam, jesłi Cie to wogóle interesuje. Nie wiem po co aż tak uogólniasz. czy wszyscy muszą szukać tutaj tego czego ty szukasz? mam wrazenie że jesteś bardzo egocentryczna.

Cytat:
nie uogólniam, ja widzę, że dziewczyny też piszą o sobie, schodzą z tematu itd. i również mnie to razi. ale w przypadku facetów to trochę inna sprawa. bess świetnie to określiła ( ) faceci przychodzą tutaj, żeby brylować i różnie się to przejawia. poza tym, o ile odpowiedzi off topowe dziewczyn w wielu wątkach są w jakimś tam stopniu uzasadnione, to w kwestii męskich postów nie na temat żadnego uzasadnienia nie widzę. rzuca się w oczy dlatego, że, jak pisałam wcześniej, to jest babskie forum internetowe, i obecność facetów jest nie tylko dziwna, ale często też męcząca i po prostu niepotrzebna. jeżeli panowie mają ochotę czytać, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego - bardzo proszę, ale jeśli zaczynają się udzielać, to niestety, ale dla mnie to już jest wspominane wyżej brylowanie, a raczej próby brylowania
Jak już pisałem wcześniej powinnaś wnieść w tej sprawie zażalenie do administratorów. Moze Cię posłuchają jeśli im to jakos mądrze uzasadnisz. O wiele prostszym sposobem jest załozenie własnego forum na który faceci nie mają wstępu. na twoim miejscu pomyslałbym o czyms takim

-----------

Cytat:
przybyłeś, wcisnąłeś swoje trzy grosze, jesteś w zgodzie ze swoją naturą, jest super, tylko jedno pytanie - dlaczego nadal się tu udzielasz?
przecież możesz dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy poprzez samo czytanie, więc to nie jest odpowiedź.
Nie wiem do kogo kierujesz tą wypowiedź, ale jest bardzo niegrzeczna. masz 19 lat a zachowujesz się jakbys rozumy wszystkie pozjadała. Sugerujesz innym starszym ludziom co mają robić. autorytetem jesteś jakims moralnym?
Nie wiem o co sie tak rzucasz. Nie podobają Ci sie posty facetów poprostu ich nie czytaj. Na to forum wchodzi jakieś 20 30 tys kobiet dziennie. Uwazasz ze wszystkie myślą tak jak Ty I chcą czytać tylko posty które Cebie interesują? Jesłi tak to moze załóz watek na plotkowym i niech sie PAnie wypowiedzą. Bo jak narazie mam wrazenie że w Twoich wypowiedziach uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania sie w imieniu wszystkich kobiet
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując