Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-24, 17:51   #1206
martaw_mw
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez chouette_ Pokaż wiadomość
Kupuję chyba tylko w internecie Najczęściej e-glamour i iperfumy, czasem korzystam też z listy polecanych perfumerii z podwieszonego wątku na perfumowym

Jaki jaki?

Mam pytanie do miłośniczek wosków, które mają zwierzęta - bardziej chodzi mi o takie trzymane w klatce. Zdecydowaliśmy z chłopakiem, że kupujemy właśnie takiego klatkowego zwierza i zaczęłam się zastanawiać, że chyba raczej nie powinnam w pomieszczeniu, gdzie będzie stała klatka, palić wosków?
Dzięki, kupowałam na i-perfumy, bo można u mnie w mieście odebrać

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nie ma za co Można wiedzieć na jaki zapach polujesz?

Witamy ponownie

Ja liczę na choć kilka śnieżnych dni tej zimy Bo na białe Święta to już się nie nastawiam

Tak trochę w związku z cottonami... Dziś chwilę po północy skończyłam oglądać Obecność 2. Poszłam spać, oczywiście w nocy przebudziłam się, aby się napić (bez wody obok łóżka nawet nie próbuję zasnąć ). Piłam sobie spokojnie, ale wydawało mi się, że ze 3 razy usłyszałam obok łóżka dziwny odgłos - coś jakby krótkie, ciche szurnięcie Wyobraźnia już zaczęła pracować Zapaliłam lampkę, rozejrzałam się, stwierdziłam, że to może pies się wiercił. Zgasiłam światło, walnęłam się na drugi bok i ponownie zaczęłam zapadać w słodki sen, gdy nagle coś walnęło na podłogę niemal tuż obok mojej głowy Zerwałam się jak poparzona, ale udało mi się nie wydrzeć na cały blok Okazało się, że to dziwne szuranie było efektem odklejania się od ściany haczyka, na którym wisiały cottony, a który to całkowicie odpadł wraz z nimi właśnie wtedy, gdy już zasypiałam mając w głowie jakieś upiorne zakonnice Dobrze, że mi to na łeb nie spadło, bo pewnie w panice przeleciałabym w tym okablowaniu całe osiedle

Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, że zostały równiutkie 3 miesiące do Świąt?
Nic szczególnego, chyba chciałabym Chloe tą klasyczną wersję
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora