Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 13:13   #2013
satine
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez kuseczka Pokaż wiadomość
satine to ta sama prostownica. Na pewno są też w kolorze czarnym. Ja i tak wolałam kupić z oficjalnej strony GHD, tam pewność, że dostaję orginalny przedmiot jest 100%-procentowa.

No to mnie teraz zasmuciłaś Wczoraj kupiłam na ebayu prostownice mk3 - ta starsza wersja, którą ma moja koleżanka. Stwierdziłam,że 100 funtow za prostownice na pewno nie dam,a prostowałam włosy właśnie tym modelem i byłam zachwycona Teraz się boje,że to jakiś szajs i podróba bo nie dość że jest nowa to kosztowała 60 funtów (niby różnica niewielka bo sprawdzalam na Amazon.com i tak kosztuje 78 f), komentarze wszystkie pozytywne oprócz jednego, że prostownica jest nieoryginalna Teraz to już leże, czy jest szansa,że oni naprawde podrabiają te prostownice??? Cóż zobaczymy jak przyjdzie, prównam ją i pudełko z tą od mojej angielki i zobaczymy (moja koleżanka kupiła ją od koleżanki, która pracuje w salonie fryzjerski więc powinna być oryginalna), ale już czarno to widze... Jestem teraz zła na siebie, że tak szybko się zdecydowałam

satine jest offline Zgłoś do moderatora