Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-25, 15:00   #4595
iza89
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XL

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
W pierwszych trzech linijkach składu kremu nie ma nic bardzo zapychającego. Bardzo wysoko są Zinc Oxide i Dimethicone, ale skłonność do zapychania mają te składniki wciąż niską (1 w 5stopniowej skali). Niżej już nie jest tak różowo, bo Stearic Acid to już komedogenność 3/5.

Zaraz spojrzę na peeling.

Never, odstaw ten peeling. Jeśli przyczyną bogdanów są kosmetyki to ten jest najbardziej podejrzany.
Jeśli znalazłam właściwy skład to na drugim miejscu, po wodzie jest ETHYLHEXYL STEARATE, emolient - zapychacz. Komedogenność 4/5, bardzo wysoko w składzie, fuuu.
Wow,Lena nie wiedziałam, że tak znasz się na składach kosmetyków. Co do peelingu sama go używam, tylko w wersji bez drobinek ścierających. Nic się nie dzieje jak na razie. Bardzo podpasował mi ten peeling, ładnie wygładzał buźkę, ale teraz ostatnio nie zauważam już tych efektów, skóra wciąż jest ze skórkami

Polecasz z własnego doświadczenia dobre peelingi do twarzy?

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
Fajny, ale dość duży, wzięłam S bo mi zależało a XS już nie było. Właśnie ten szary melanż kolorek wzięłam.
Dzięki rozejrzę się za nim w rozm. XS

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Załącznik 6659001

Moje nowe cudeńka

Żałuję że poszlam tam bez rozeznania jakie chce Pędzle itp, myślałam że słaby interes ale w sumie niektóre to o 10 zł a nawet więcej były tańsze ( max 15 zł za pędzel dałam)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Rotkohl ale Ci się udało z pędzlami, fajnie
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora