Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode - Kielce cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 14:47   #2010
tiffi1
Rozeznanie

Kielce

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Kopiłaś ja na allegro?
Tak na allegro.
generalnie to wzór cartalii i na ich stronie kosztowała 139zł. ale wrzucili tą ofertę na allegro i koszt był 99zł., wiem, ze można kupić taniej, ale ta po prostu mi sie bardzo podobała

Cytat:
Napisane przez joasiatko Pokaż wiadomość
Ja chyba też się skuszę na księgę gości - tylko wybiorę na allegro taką z możliwością personalizacji. A kiedy tą księgę się daje gościom do wpisu? I ona ma leżeć w jednym miejscu czy po kolei mają sobie ją goście podawać w czasie jedzenia (myślę że byłoby to ryzykowne - bo na 99% ją pobrudzą...)

Jeśli chodzi o podziękowania dla rodziców, to wcale nie urzekły mnie te na allegro - może i są ładne ale na pewno nie warte tylu pieniędzy... Ja sama robię coś w rodzaju laurki dla nich, dostaną też bukiecik kwiatków i uważam że wystarczy. Już prawie skończyłam je robić - w następnym tygodniu wkleję i ocenicie same jak mi wyszło.

Nie mam czasu bawić się w albumy ze zdjęciami - ale to bardzo fajny pomysł.

Jednak zarówno goście jak i rodzice dostaną dużo zdjęć na płytce CD oraz na drugiej płytce DVD film z wesela; na które to płytki nakleję specjalne naklejki ślubne również wykonane przeze mnie. (coś w stylu tych na załączonych zdjęciach - te wzięłam z allegro - może sama nie będę ich robić tylko kupię - sama jeszcze nie wiem - to zależy od wolnego czasu).
Ja kupiłam na allegro, z personalizacją to znaczy, na wierzchu jest taki motyw, ze mogą być inicjały, albo imiona i data ślubu,a w środku jest kartka z indywidualnym tekstem, cytatem itp.

U nas ta księga będzie leżała na stoliku obok i poproszę zespół by zachęcał gości do wpisów. Trzeba to nagłośnić bo ludzie nie wiedzą czasem o co chodzi. Moja koleżanka zrobiła też tak, ze jak widziała, ze goście się mało wpisywali to dała kiedy siedzieli przy stole i wpisało się sporo osób.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-12 o 18:55 Powód: post pod postem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora