2016-09-26, 09:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Napisane przez justkonev
a jaki rozmiar zamówiłaś? patrze i cena zachęcająca  w dodatku ocieplane a nie łatwo takie upolować stacjonarnie 
|
Normalnie noszę S/M, ale teraz wzięłam L, żeby jak mi jeszcze brzuszek urośnie też się zmieścić 
Cytat:
Napisane przez __malaMi__
są też bazy montowane pasami
|
Wiem, ale uznałam, że to bez sensu wydatek, skoro będziemy małą wozić autem sporadycznie na początku. Jak podrośnie to pewnie przy zmianie fotelika pomyślimy co dalej.
Cytat:
Napisane przez GAgnieszka89
Dziewczyny dziwnie się dziś czuje. Niby to nie bol ale takie dziwne uczucie jak przed miesiączka.. macie tak nieraz? Denerwuje się ale nie chciała bym panikowac niepotrzebnie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja mam takie bóle, kiedy moje zaparcie mi wyjątkowo dokucza.
Cytat:
Napisane przez __malaMi__
Czytam o tych fotelikach i juz głupieje, wszystkie widzę montujecie tyłem do kierunku jażdy, a ja nawet nie wiem czy mam taką opcję :O fotelik bedę miała pożyczony także innego nie planuję. i też jakoś ciężko mi sobie wyobrazić dziecko tyłem do mnie jak bedę kierowac  i
|
Ja fotelik montuję tylko tyłem ze względów bezpieczeństwa, bo nawet ostrzejsze hamowanie (a nie sama kolizja) może nadwyrężyć szyję dziecka. Jak dziecko siedzi przodem to przy hamowaniu jego ciałko razem z głową lecą do przodu. Jak siedzi tyłem, to siła hamowania nie odrywa głowy od fotelika.
|