Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-26, 11:05   #1433
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka. Ja juz po diabetologu, wsio ok. Teraz czekam na gina - poprosze o kciukasy!
Na ranne posty poodnosze sie w domu bo mam je na kompie zacytowane a teraz nadrabiam biezace wpisy

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja pierdziu! Co ta tluki!
Ale to tez wina szpitala bo w regulaminie wystarczy punkt ze na czas obchodu wszyscy odwiedzajacy musza bezwzglednie opuscic sale i byloby po klopocie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kciukaskiii!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Witam się z łóżeczka, bo mnie jakieś dziadostwo próbuje rozłożyć chorobowo, więc Tż kochany zarządził dziś intensywne leżakowanie i kurację domowym rosołkiem jego produkcji-a robi fenomenalny, mniam

Jak normalnie nie miewam koszmarów, to dziś mnie dojechało-śniło mi się, że grzecznie przyjechałam na patologię, a tu nagle przeskok czasowy i uświadamiam sobie na tejże patologi, źe ja juz jestem po porodzie, ale niczego nie pamiętam, nie mam śladów po cc, tylko widzę, ze brzuszek pusty. W międzyczasie przyjeżdża Tz tak samo zszokowany jak ja, no i tak biegamy po szpitalu, ja krzyczę, gdzie jest moje dziecko, oczywiście nie ma nikogo z personelu, jeszcze jacyś zombiopodobni pacjenci za mną się snują i obleśnie kaszlą, bleee, ależ mnie wymęczylo...
Dobrze, że kot wyczuł, źe cos jest nie tak ze mną, pacnęła mnie ogonem puchatym po buzi i obudziła. A potem ułożyła się wzdłuż mnie i uspała mruczeniem rzadko die jej zdarza, żeby do mnie przyszła, a juz takie akcje są w ogóle rzadkością

Tak więc zdrówka wszystkim życzę
O matko ale.sen!
Zdròwka!
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora