Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-26, 11:07   #3027
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
To ja muszę opróżnić jeszcze jedną szufladę z "mydła i powidła". I mogę układać dziecięce ciuchy żeby nie leżały na wierzchu i się nie kurzyły. Tym bardziej że w sobotę/niedzielę znowu wyjeżdżam do rodziców i znowu wszystko w czasie się zacznie przeciągać

Tylko nie mam pomysłu jak to rozplanować. Nie wiem co mi się bardziej przyda a co będzie rzadziej używane... i co zostawić w wyższych szufladach a co układać niżej = będzie właśnie rzadziej wyciągane

Zjadłam już pierwsze śniadanie... i drugie... i zastanawiam się czy zaraz trzeciego sobie nie zrobić Oczywiście między śniadaniami były przerwy. Tylko tak dziwnie mi o 11.00 odgrzewać zupę

Nie martw sie 🙂 ja o 10 zjadłam rosół w pracy, i tez sie tym martwiłam, ale po godzinie...żyję [emoji12][emoji12]

Wczoraj dorwalam te pieluszki w rossmanie, TŻ tylko sie uśmiecha na te moje bardzo dziecięce zakupy [emoji6] nie mogłam sie oprzeć zwłaszcza jednemu wzorowi - czy KRABY sa unisex ? [emoji14][emoji7]

Edytowane przez ItsyBitsyTeenieWeenie
Czas edycji: 2016-09-26 o 11:12
ItsyBitsyTeenieWeenie jest offline Zgłoś do moderatora