Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży? Prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-26, 10:09   #3497
mila1122
Zakorzenienie

Dot.: Czy mogę być w ciąży? Prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. XI

Cytat:
Napisane przez martusia199714 Pokaż wiadomość
Witam. Jakiś czas temu pisałam tutaj z zapytaniem czy jest prawdopodobieństwo ciąży. Źle się czułam a poprzednia miesiączka przy tabletkach się wydłużyla. Cały lipiec brałam nie regularnie tabletki z odchyleniem do 2 h. Na początku sierpnia dostałam okres był długi i obfity. Jakiś tydzień temu dostałem następny był krótszy ale też obfity. Minęło już 4 dni od skończenia okresu. I drugi dzień czuje się dziwnie. Mam katar i przedwczoraj lekko czułam się chora. Wczoraj minęło. Utrzymywał się kaszel. Jednak przez te dni mam ogromne parcie na pęcherz. Nie boli nic ani nie piecze. Nie oddaje moczu w małych ilościach. Zazwyczaj pęcherz jest pełny. Moje pytanie brzmi czy mogą to być objawy ciąży czy to możliwe wgl przy tabletkach i dwóch okresach z rzędu.
Ktoś mi kiedyś mądry powiedział, że w organizmie nie ma zegarka i najlepiej brać tabletki regularnie, bo przez odchylenia można miec np plamienia, ale takie odchylenia nie mają absolutnie wpływu na to czy tabletki działają
mila1122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując