Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 17:48   #3880
cerisecerise
BAN stały

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Kinia gratuluje decyzji o dzidzi i tak sobie mysle jak ten Twoj tz sie zmienil,jeszcze jaiks czas temu byl na wszystko na nie tak jak moj a teraz takie zmiany....ciekawe czy to po tych twoich podchodach i podgadywaniu po troszku bo mowilas ze tak bedziesz robic hehehe ja tez tak robie i ostatnio postep u mojego tz bo zaczelismy rozmawiac o slubie w przyszlym roku

Marcelko gratuluje zaliczenia statystyki kochana

Kasiasiarku to swietnie ze pracodawca zapewnia neta w domu pracownikowi,zeby u nas w kraju tak bylo .....

Misiu milej wizyty u fryzjerka,dobrze ze znalazlas kogos kto w domku obcina bo to zawsze mnie kaski trzeba wydac

Madziu ten Twoj placz to pewnie hormony kobiety w ciazy chociaz powiem Wam ze ja np sie strasznie do rzeczy przywiazuje i nawet jak kiedys auto sprzedawalismy to plakalam bo tak je lubilam...he he swirnieta jakas jestem hihi ale tak mam

No i co kochane powiecie?ja jak zawsze tylko na chwilke bo do pracy dzis znowu ide ale jutro sobie z wami posiedze bo mam wolne,tak jak juz wyzej pisalam ostatnio podeszlam tz i zaczelismy rozmawiac o slubie,wiecie co zrobiklam?napisalam sobie wstepna liste gosci i mu poprostu pokazalam,myslalam ze powie ze to bez sensu a on mnie zaskoczyl i sam jeszcze zaczal ze tych by wykreslil a innych znowu dodal,zaczal liczyc ile to osob bedzie,ja mu o sali zaczelam mowic gdzie jakie sa w naszym miescie i ile mniej wiecej kosztuja(oczywiscie juz maly wywiad zrobilam)i ze bysmy musieli jechac poogladac,ile bysmy musieli odkladac pieniazkow co miesiac i takie tam drobne rzeczy ,no i wkoncu zaczelam go pytac o termin to stwierdzilismy ze w przyszlym roku tak w czerwcu ale jeszcze dokladnie kiedy to nie ustalilismy...........nor malnie w szoku bylam i sama do dzis nie wierze ze tak latwo z nim poszlo,chyba facet dorosl do mysli ze bedzie kiedys mezem a nie wiecznie kawalerem z narzeczona od kredytu hihihhihihi
ej, cos w powietrzu wczoraj lata, bo ja nakrylam a. jak szperal w necie o slubach w naszym brighton council'u szok przezylam nieziemski? bedziem sie zenic, nie wiadomo kiedy, ale kurka sprawa jest prosta - dwa tyg wczesniej trzeba zamowic termin, zaplacic 250f i juz.

Cytat:
Napisane przez WIOLA 1234 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny Mam Dzisiaj Doła Zrobiłam Test I Mam Jedna Kreche
ty sie wiola nie martw. ja tez swoje juz wyplakalam, ale nie czarujmy sie - proces robienia fasolki tez nie jest zly
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora