2008-02-12, 16:58
|
|
Przyczajenie
|
Kielce
Cytat:
Napisane przez joasiatko
A ja już mam zarezerwowany termin na wykonanie fryzurki ślubnej, dla mojej siostry jakieś upięcie a dla mamy modelowanie. Wybrałam salon Awangarda  włoski będą nam robiły na raz 3 Panie od 10tej i zejdzie im to do 2 godzin (tak mi powiedziały). Mnie będzie czesać Pani Sylwia, siostrę Pani Kinga a mamę Pani Weronika.
Jeśli chodzi o makijaż to zdecydowałam się na Panią Anetę W. W piątek jestem z nią umówiona na wstępną rozmowę - tj. wysłucha moich oczekiwań, ja obejrzę jej portfolio i ustalimy godzinę na malowanie. Ma przyjechać do mnie do mieszkanka - co jest dla mnie duuużym plusem. 
|
a skąd brałaś ta panią Anetę, bo mnie taka jedna malowała, tez do domu przyjechała, miała duzo swoich zdjęć ale umalowała mnie przetragicznie, jak mnie znajomi zobaczyli to powiedzieli, ze nigdy nie widzieli czegos takiego, miałam twarz jak kreda, idealnie do roli gejszy. mam nadzieję, ze to nie ta sama Pani. Zycze powodzenia
przejrzałam troche wątek i widze, ze kilka z was rzeczywiście sie na ta P. Anete Wasińską zdecydowało. Może jak mnie malowała to po prostu miała zly dzień. na pierwszy rzut oka super - profesjonalne podejście, powiedziała mi jaką mam cerę itd ale jak dla mnie zero talentu. No ale może tylko mnie tak fatalnie umalowała. Buzię mam szczupłą a po jej makijażu normalnie wyglądałam jak pączek. Napiszcie jakie macie doświadczenie to może jednak komuś ja jednak polecę.
Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-12 o 19:02
Powód: post pod postem
|
|
|