2016-09-26, 11:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Cytat:
Napisane przez chupacabra88
Hm.. nam meble do dziecięcego pokoju mają być dostarczone ok. 20.10. więc weekend 21-23 będziemy składać meble i dopiero potem będę ogarniać co, gdzie powkładać. Ale komodę będę mieć z przewijakiem, więc w 1 szufladzie wszystko do przewijania.
|
Meble dziecięce mamy, ale stoją w pokoju który jeszcze nie istnieje. Musimy tam zrobić ściany, podłogi, sufity itd. W tej chwili jest tam graciarnia. I na pewnie nie weźmiemy się za to wcześniej niż za rok, dwa bo póki co nie jest nam potrzebny Ubranka pomieścimy w jednej z "naszych" komód.
Cytat:
Napisane przez Amalte
Odebrałam właśnie paczkę z makaszki 
Naprawdę śliczne są te rzeczy!! ;-)
na razie niech sobie leżą w tych workach....myslę, że w grudniu będę wszystko prać;]
Czy to za późno?
Jak czytam o Tych Waszych praniach i prasowaniach ciuszków...to zastanawiam się czy ja nie zaplanowałam tego zbyt późno...hmmm....
|
Ja wolę uprać wcześniej i mieć z głowy. No i nie chciałabym zostawiać nic na ostatnią chwilę bo potem nerwówka "zdążę czy nie zdążę", "wyschnie czy nie wyschnie", "kiedy uprasuję" itd.
Cytat:
Napisane przez obca7
ja w grudniu moze urodzę więc chcę mieć wszystko wczesniej poszykowane  No i z doswiadczenia Wam powiem, ze potem się nie chce taki rzeczy robić a stanie przy desce to katorga   Więc grudzień zostawiam sobie na odpoczynek
A własnie dziewczyny te które teraz już piorą to ostatni raz? czy bliżej porodu jeszcze raz wypierzecie???
|
Więcej prać nie planuję. Uprałam, wysuszyłam, uprasowałam a teraz będę chować do komody i będzie czekało 
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65719346]
Dopiero doczytałam, że to mowa o praniu i prasowaniu ciuszkow dziecięcych. Już??? Ja się zastanawiałam czy w październiku nie będzie za wcześnie...[/QUOTE]
Mi zależało żeby wykorzystać maksymalnie pogodę i wysuszyć wszystko na podwórku Nie mam pewności że październik będzie ciepły i słoneczny. I tak samo nie wiem czy się będę dobrze czuła i czy będę miała siłę żeby takie rzeczy robić
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|