Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-26, 10:55   #421
martaakow
Zakorzenienie

Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
Nie pisze na telefonie tylko na klawiaturze niestety jest strasznie nie wygodna.. stąd tak problem.
Chciałam zapytać o buty Deezee czy są w miarę jakościowo ok? i nie rozpadną się po dwóch miesiącach.
Ja tylko mierzyłam kilka par. Żadnych nie kupowałam.
Wydają się być strasznie niewygodne. Bardzo bardzo sztuczne i sztywne, a do tego są dziwnie skonstruowane. Nie mam nigdy problemów z dopasowaniem butów do mojej stopy, bo mam zgrabne, bez żadnych zwyrodnień, wystających kości, wysokiego podbicia, ale mierząc buty DeeZee, zastanawiałam się, czy może jednak są one koślawe albo czy nie założyłam ich lewy na prawą stopę i odwrotnie. Tak mogę mniej więcej określić wygodę tych butów. Tzn pierwsze wrażenie na ten temat, ale nie potrzebuję wiedzieć, czy się rozchodzą. Po prostu nie kupiłabym butów, które w momencie mierzenia kompletnie na mnie nie pasują (rozmiarowo w porządku, o ile nie za duże, ale mam małą stopę, więc to nic nowego) i mam wrażenie, jakbym wkładała stopę do za ciasnej klatki z grubego plastiku.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując