2008-02-12, 17:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez agolek
tobie tez milego  jesli cie to pocieszy to ja tez nie mam milego dnia..
dziewczyny, ale mam masakre w pracy dzis   nie bede sie wdawac w szczegoly ale musze znalezc jakis dobry sposob na stres bo sie chyba wykoncze dzis.. za duzo jak na jeden dzien na mnie...Jedna z moich firm miedzynarodowych (nazwy nie podam bo bardzo znana) zawalila termin i musze zrobic do konca dnia cos, co normalnie zajmuje ze 3 dni. Przeprosili i wogole ale to nie zmienia faktu, ze musi byc zrobione..
zjadlam szybko lunch i wracam do pracy..zeby juz ten dzien sie skonczyl...
milego kochane 
|
Wcale mnie nie pociesza, że nie masz miłego dnia, bo jednak wolałabym aby był miły... bardzo współczuje tej pracy mam nadzieje, że Dasz sobie rade 
Cytat:
Napisane przez madame_apple
wyobraźcie sobie, że dziś nawet trochę posprzątałam oczywiście nadal sporo burdelu zostało, ale już znacznie mniej :P
i kupiłam w końcu karnecik na Heineken Opener Festival zrujnowałam się totalnie, ale nie żałuję jeszcze strasznie, ale to strasznie marzy mi się Metallica - grają pod koniec maja w Chorzowie. Bilet spoko, 125zł da się uzbierać jakoś, ale bardziej przerażają mnie wszystkie dodatkowe koszty - przejazd,nocleg,etc... Trza będzie pokombinowac bo bardzo bym chciała pojechać
btw. schism, Ty idziesz w pt na Comę, prawda? zdasz mi relację jak było bo ja jednak nie pójdę... zobaczyłam, że w marcu jest Kult, a że kasy mało to musiałam dokonać wyboru i Coma odpadła (zwłaszcza, że byłam na ich poprzednim koncercie, a Kazik, z racji sesji, mi umknął :P)
|
Ehhh Jabłuszko w szkole jakieś takie dziwne incydenty maja miejsce, wszystko i wszyscy mnie draznia Ale mniejsza o to
Ale masz fajnie z tym Openerem Kurde jak ja Ci zazdroszcze :rolleye s:
Ale tu cisza...
|
|
|